diumenge, 12 de novembre del 2017

Fem Lindy Sant Cugat al "Vermut & Swing" organitzat pels Cerdanyola Lindyhoppers en motiu de les festes de Sant Martí!

Fem Lindy Sant Cugat ha volgut acompanyar i ser present en la primera ballada de lindy hop amb música en directe organitzada pels veïns i amics del Cerdanyola Lindy Hoppers.

Ho vam passar molt bé ballant a l'envelat muntat per les festes de Sant Martí al ritme dels temes interpretats per conjunt "The Lindy Hoppers Band"!

































Els amics de Cerdanyola Lindy Hoppers ens van dedicar aquest bonic escrit, que van compartir a través de les xarxes socials:

" Gran ballada ahir a l'envelat de Cerdanyola. Des de Cerdanyola Lindy Hoppers volem donar les gràcies a tothom que ho va fer possible; començant per la Comi (comissió de festes de Sant Martí) per deixar-nos la pista de ball i portar-nos als The Lindy Hoppers Band, que van estar fabulosos. També agrair a Swing Sense Fronteres CAT que estiguessin entre nosaltres fent reportatge i difusió de la festa. Gràcies també als hoppers de Fem Lindy Sant Cugat que una vegada més han mostrat el seu suport incondicional venint a fer lindy amb nosaltres i fent créixer el nostre projecte. Per acabar, donar les gràcies a tots els que veu venir a ballar, als que heu col·laborat en tasques de l'associació i als que heu vingut a mirar.
L'any que ve la liarem més grossa.
Salut i Swing.
"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada